Alantron BayiNET

Alantron Alan Adı Bayi Sistemi profesyonellere inanılmaz avantajlar sunuyor.

Profesyoneller için geliştirilen ilk yerli alan adı bayilik sistemi olan BayiNET kullanıcılarına uluslararası rakiplerine göre çeşitli üstünlükler sağlıyor. Bayi programı kapsamında alan adı işlemlerini profesyonel olarak yapan kişi ve kuruluşlara işlemlerini etkin şekilde yapabilmeleri için çeşitli kolaylıklar sağlanıyor. Alantron bayi programı kapsamında uluslararası alan adı bayi sistemlerinin sağladığı tüm araçlar standart olarak veriliyor. Bunun üzerine verilen hizmetler Alantron bayilik sistemini diğerlerinden ayırt ediyor.

Alantron Bayi programı kapsamında bayiler alan adı ile ilgili tüm işlemleri online ve anında yapabiliyor. Alan adı sahibi değişikliği, anında gelen transfer tamamlanması, anında giden transfer onaylanması, ücretsiz backorder gibi pek çok hizmet Alantron bayi programında mevcut iken diğer bayi sistemlerinde bulunmuyor veya ekstra ücret karşılığı sağlanıyor.

Bayi programı kapsamında herhangi bir abonelik ücreti ödemeden, kademeler atlamanıza gerek kalmadan, her defasında bir sürü ödeme yapmanıza gerek kalmadan direkt hem en ucuz fiyatlara hem de gelişmiş Alantron araçlarına ulaşıyorsunuz.

Hazır Müşteri Panelleri ile müşterinize yönelik 4 kategorideki çözümden biri sizin için mutlaka uygun oluyor. Mesela web siteniz yoksa müşterilerinizi anonim bir siteye yönlendiriyorsunuz ve müşterileriniz işlemlerini orada yapıyor. Ya da bir siteniz varsa sağlanan bir javascripti kopyala-yapıştır ile sitenize ekliyorsunuz ve müşterileriniz tüm alan adı işlemlerini sitenizde yapıyor. Hatta alan adı kayıt ediyor, yeniliyor ve transfer ediyorlar. Bu çözüm ödeme de almanızı sağlıyor. Kendi programımı kendim yazarım diyororsanız iseniz geri planda Alantron API ile entegrasyon yapabilir, tüm işlemleri geri planda kendi sistemlerinizde yapabilirsiniz. Ayrıca WHMCS gibi bir yazılım kullanabilirsiniz. Sağlanan modülü kolayca sunucunuza yükleyin ve müşterileriniz tüm işlemlerini WHMCS sitenizde online yapsın.

BayiNET kapsamında .COM alan adları 8.69 dolara veriliyor. Hem de herhangi bir ön ödeme, kademe atlamadan. Direkt en ucuz fiyatlara ulaşıyorsunuz. Fakat en ucuz fiyat sadece .COM alan adı için değil. 1500’den fazla uzantı için verilen fiyatlar rakiplerine göre en ucuz fiyatlar.

Alantron Bayi Programına anında kayıt olup, anında işlem yapmaya başlayabiliyorsunuz. Bunun için bu sayfa üzerinden sadece kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapıp başvurunuzu yapmanız yeterli.

Alantron bayi programı sayısız avantajlar sunuyor. Bayi programı ile detaylı bilgileri https://www.alantron.com/turkce/alan-adi-bayiligi.to sayfasında bulabilirsiniz.

top2