COVID-19 GUNCELLEMESI

Mart 18, 2020
www.alantron.com
COVID-19 GUNCELLEMESI

Degerli kullanicimiz,

Hep beraber daha once gorulmemis bir duruma sahitlik ediyoruz. Dunya capindaki Korona Virus pandemigi her birimizin ailesini, isini ve yasamini etkilemekte. Bu sartlar altinda size ulasmak ve Alantron olarak duruma nasil yaklastigimiz konusunda sizi bilgilendirmek istedik.

Herseyden once virusten dogrudan veya dolayli etkilenmis herkese kolayliklar ve sabirlar dileriz. Ozellikle kendisi veya yakini etkilenen uyelerimize tum kalbimizle tekrar saglik diliyoruz.

Alantron olarak isimizde oldugu gibi calisanlarimiz, ailelerimiz ve toplumumuzun saglik ve guvenligine  birinci derecede onem veriyoruz.

Tum calisanlarimizi evden calismaya yonlendirmis durumdayiz. Bu gecis mumkun oldugunca yumusak ve zararsiz bir sekilde gerceklesmis, hizmetlerimizin performans, kalite ve guvenliginde herhangi bir aciga sebep olmamistir.

Bir yandan bu pandemik ile ugrasirken diger yandan Alantron idari ve teknik ekibi alan adi ve hosting hizmetlerinizin kesintisiz devama odaklanmis durumdadir. Son on bes yilimizin ciddi bir kismini boyle bir durum icin hazirlanarak gecirmistik.

Alantrondaki harika ekibiniz sizin icin gorevinin basindadir. Boyle anlarda birbirimize her zamankinden bile fazla baglandigimizi hissediyoruz. Sizin icin en iyimiz ile hizmet vermeye devam edecegiz. Alantron olarak bugun ve ilerleyen yillarda sizin yol arkadasiniz ve gercek dostunuz olarak devam etmek istiyoruz.

Gelismeleri sizinle paylasacagimizdan emin olabilirsiniz…

Saygilarimizla,

Alantron Bilisim
ICANN Akredite Alan Adi Yazmani
Tel : +90.216.606-2915
https://www.alantron.com