Alantron Sınırsız Web Hosting Paketleri

Alantron 2 adet son kullanıcı ve 3 adet bayi web hosting paketi olmak üzere 5 yeni sınırsız web hosting paketi sunuyor.

Son Kullanıcı Sınırsız Web Hosting Paketleri

Strontium cloud sunucuları üzerine kurulu son kullanıcı web hosting paketleri sınırsız kapasitesi ile herhangi bir limit aşma endişesi olmadan ekonomik bir şekilde son kullanıcıların tüm hostinglerini tek bir hesap altında barındırabilmesine imkan veriyor. CloudLinux virtualization ile sağlanan fault tolerant yapı sitelerdeki kesintileri minimize ediliyor ve genişleyebilen kaynak yapısı ihtiyaç oldukça kaynakları otomatik olarak arttırıyor. Yaratılan tüm siteler web siteleri ile e-postaları ile tamamen birbirinden bağımsız hosting şeklinde çalışıyor.

Hem Linux hem de Windows platformlarında sağlanan sınırsız paketler limitsiz web alanı, e-posta adresi, sub-dns, alan adı, trafik, veritabanı (mysql veya mssql), veritabanı alanı gibi tüm parametreleri sınırsız sağlıyor. Bu paketleri kayıt eden son kullanıcılar istedikleri kadar bağımsız hostingi herhangi birinde bir kısıtlama olmadan açabiliyor.

Sınırsız hosting paketleri hem Linux hem de Windows platformlarında mevcut.

Tüm son kullanıcı paketlerinde olduğu gibi bu paketlerde de kolaylıkla web sitesi kurulumu, demo siteleri, arama motoru optimizasyon araçları gibi çok sayıda önemli özellik mevcut.

images

Bayi Sınırsız Web Hosting Paketleri

Bayiler için geliştirilen sınırsız hosting paketleri Thulium cloud platformunda barınıyor ve bayilerin ihtiyacı olacak pek çok özelliğe sahip. Panele entegre performans araçları hostinglerinizin kaynak kullanımlarını gerçek zamanlı olarak detaylı olarak takip edebilmenize imkan tanıyor. Bayi-1 ve Bayi-2 paketleri Cpanel kontrol paneli sağlarken Bayi-3 çözümü daha farklı bir platformda barınıyor ve WHM kontrol paneline sahip.

Minimum 100Mbit/s internet bağlantısına sahip bayi hosting paketlerinde hız paketin türüne göre 400 Mbit/s’e kadar çıkabiliyor. Tüm kaynakların tamamen sınırsız olduğu bayi hosting paketinde müşterilerinize dilediğiniz sayıda ve dileğiniz kapasitede hosting açabiliyorsunuz.

Tüm sınırsız hosting paketleri için aylık, yıllık, 2 yıllık ve 3 yıllık ödeme opsiyonları mevcut. Genellikle kayıttan sonra bir kaç dakika içinde açılan hosting paketleri sınırsız özellikleri ile Türkiye’de bir ilk.

Alantron LOGO